Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGascogne, Marit
dc.date.accessioned2011-11-21T14:05:23Z
dc.date.available2011-11-21T14:05:23Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-82-7661-296-7
dc.identifier.issn1891-5981
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/154177
dc.description.abstractTema for rapporten er utøving og utvikling av yrkeskunnskap i kokkfaget. Bakgrunnen for arbeidet er resultat frå andre forskingsprosjekt i masterstudiet og innføringa av den nye reforma, kunnskapsløftet, i den vidaregåande skulen. Analyse av litteratur, observasjon og intervju av yrkesutøvarar er metodane som er brukt for å finne svar på problemstillinga: ”Korleis kan Aristoteles sine gnosis-former brukast til å skildre yrkeskunnskap og utvikling av yrkeskunnskap innanfor kokkfaget?” I rapporten vert yrkeskunnskapen til kokken, skildra gjennom Aristoteles sine gnosis former: Epistêmê, poíêsis, praxis, khrêsis og páthos.no_NO
dc.language.isonnono_NO
dc.publisherHøgskulen i Voldano_NO
dc.relation.ispartofseriesRapport nr. 14
dc.subjectkokkfagetno_NO
dc.subjectyrkespedagogikkno_NO
dc.titleKokken lagar mat! Utøving og utvikling av yrkeskunnskap på kjøkenet sett i lys av 2300 år gamle kunnskapsformerno_NO
dc.typeReportno_NO
dc.source.pagenumber117no_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel