To speke -or not to speke... : ei forstudie om utfordringar i rekruttering til utdanning og arbeid innan spekematproduksjonen i Stranda kommune, samt vurdering av mogleg kompetansesenter for spekemat på Stranda
dc.contributor.author | Ouff, Susanne Moen | |
dc.date.accessioned | 2010-06-15T08:18:49Z | |
dc.date.available | 2010-06-15T08:18:49Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7692-293-6 | |
dc.identifier.issn | 0805-6609 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/153942 | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | nno | en_US |
dc.publisher | Høgskulen i Volda | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Arbeidsrapport; 229 | |
dc.subject | matproduksjon | en_US |
dc.subject | spekemat | en_US |
dc.title | To speke -or not to speke... : ei forstudie om utfordringar i rekruttering til utdanning og arbeid innan spekematproduksjonen i Stranda kommune, samt vurdering av mogleg kompetansesenter for spekemat på Stranda | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Technology: 500::Food science and technology: 600 | en_US |