• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Høgskulen i Volda
  • Rapportar og andre skrifter
  • Rapportar
  • View Item
  •   Home
  • Høgskulen i Volda
  • Rapportar og andre skrifter
  • Rapportar
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Kokken lagar mat! Utøving og utvikling av yrkeskunnskap på kjøkenet sett i lys av 2300 år gamle kunnskapsformer.

Gascogne, Marit
Others
Thumbnail
View/Open
rapport_14.pdf (792.5Kb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/154177
Date
2011
Metadata
Show full item record
Collections
  • Rapportar [138]
Abstract
Tema for rapporten er utøving og utvikling av yrkeskunnskap i kokkfaget. Bakgrunnen for

arbeidet er resultat frå andre forskingsprosjekt i masterstudiet og innføringa av den nye

reforma, kunnskapsløftet, i den vidaregåande skulen. Analyse av litteratur, observasjon og intervju av yrkesutøvarar er metodane som er brukt for å finne svar på problemstillinga:

”Korleis kan Aristoteles sine gnosis-former brukast til å skildre yrkeskunnskap og utvikling av yrkeskunnskap innanfor kokkfaget?” I rapporten vert yrkeskunnskapen til kokken, skildra gjennom Aristoteles sine gnosis-former: Epistêmê, poíêsis, praxis, khrêsis og páthos.
Publisher
Høgskulen i Volda
Series
;14

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit