• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Høgskulen i Volda
  • Rapportar og andre skrifter
  • Rapportar
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Høgskulen i Volda
  • Rapportar og andre skrifter
  • Rapportar
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Kokken lagar mat! Utøving og utvikling av yrkeskunnskap på kjøkenet sett i lys av 2300 år gamle kunnskapsformer.

Gascogne, Marit
Others
Thumbnail
Åpne
rapport_14.pdf (792.5Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/154177
Utgivelsesdato
2011
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Rapportar [132]
Sammendrag
Tema for rapporten er utøving og utvikling av yrkeskunnskap i kokkfaget. Bakgrunnen for

arbeidet er resultat frå andre forskingsprosjekt i masterstudiet og innføringa av den nye

reforma, kunnskapsløftet, i den vidaregåande skulen. Analyse av litteratur, observasjon og intervju av yrkesutøvarar er metodane som er brukt for å finne svar på problemstillinga:

”Korleis kan Aristoteles sine gnosis-former brukast til å skildre yrkeskunnskap og utvikling av yrkeskunnskap innanfor kokkfaget?” I rapporten vert yrkeskunnskapen til kokken, skildra gjennom Aristoteles sine gnosis-former: Epistêmê, poíêsis, praxis, khrêsis og páthos.
Utgiver
Høgskulen i Volda
Serie
;14

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit